Ruilen en retourneren bij topschutter.nl

Bij Topschutter hanteren we een zichttermijn van 14 dagen, waarin je de tijd hebt om een definitieve beslissing te nemen over je bestelling.

Ruilen

Als je het door jouw bestelde product ontvangt, maar de maat blijkt niet juist te zijn of het valt om één of andere reden tegen, dan kun je het artikel binnen 14 werkdagen bij ons aanmelden, en deze dan binnen 14 dagen naar ons opsturen. Bij deze omruilactie verlenen wij een extra service door de nieuwe verzendkosten van €4,95 voor Nederland en €6.95 voor België op ons te nemen. Let op: dit geldt alleen voor de eerste ruiling! Wil je het artikel daarna nogmaals ruilen voor iets anders, dan zijn alle verzendkosten wel voor eigen rekening.

Wanneer je uit dezelfde order meer dan één artikel wenst te ruilen, dan moet je alle betreffende artikelen tegelijkertijd, in één retourzending, terugsturen.

Bij speciale gelegenheden zoals: het Sinterklaasfeest, Kerst, moeder- en vaderdag zullen wij altijd flexibel met het hierboven genoemde termijn omgaan, mits de teruggestuurde producten voldoen aan de eisen zoals bij Retourproces omschreven.

Retourneren

Wanneer je er voor kiest af te zien van je bestelling en je het artikel ook niet wilt ruilen dan kun je produkten natuurlijk ook gewoon terugsturen. Zodra wij de geretourneerde produkten in goede staat hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Gedragen (passen mag natuurlijk altijd) en beschadigde produkten zullen wij niet accepteren noch vergoeden. Wij verzoeken je om bij het passen de originele prijskaartjes en labels aangehecht te laten, lukt dit niet vergeet ze dan s.v.p. niet mee retour te zenden.

Tevens verzoeken we jullie om de goederen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat terug te sturen, maak bij het terugsturen zo veel mogelijk gebruik van de originele verpakkingsmaterialen (overdozen, schoenendozen, plastic hoezen, etc.). Gebruik bij voorkeur dus geen eigen verpakkingsmaterialen en wees ook voorzichtig met het uitpakken van de zending!

Mailen. Natuurlijk kun je altijd mailen naar topschutter.
Stuur je vraag naar: info@topschutter.nl

Verkeerde zending

Bij topschutter gaan wij met de uiterste zorg om met je bestelling en zal je ook toegestuurd krijgen wat je hebt besteld. Mocht desondanks het feit voordoen dat je een verkeerd product ontvangt of een product dat niet overeenkomt met je bestelling, dan vinden wij dit erg vervelend en kun je het natuurlijk altijd aan ons terugsturen.

Wij ruilen het dan uiteraard kosteloos voor je om en vergoeden eveneens de door jouw gemaakte verzendkosten. Stuur in ieder geval een e-mail aan info@topschutter.nl waarin je aangeeft wat er mis is gegaan en wat je wél had willen ontvangen. Vermeld hierbij ook het betreffende ordernummer.

Waardevermindering

Als de zending niet terugkomt zoals hierboven is omschreven, dan heeft topschutter het recht om het product te weigeren of waardevermindering te rekenen. Artikelen die gedragen en beschadigd zijn kunnen niet worden geruild.

Heb je nog een andere vraag of kom je er toch niet uit? Mail dan naar info@topschutter.nl | Meer

Clubshops

       

   
 
        

     

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Social Media

Clubshops

         
                 

Contact

Topschutter.nl
Lingewei 41
4004LK Tiel
info@topschutter.nl
www.topschutter.nl
www.facebook.com/topschutter
www.pinterest.nl/topschutter

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.